Boeken

Start | Boeken

Houd je van lezen? Ben je een lezer van korte stukjes; de krant, tijdschriften? Of houd je van boeken, dikke boeken zelfs? Ik kan mij een leven zonder lezen niet voorstellen. Een boek neemt je mee naar andere werelden. De wereld van mensen met een ander leven, andere geschiedenis en andere omstandigheden. Je mee laten slepen door het verhaal en je gedachten hierdoor laten vullen. Je kennis wordt vergroot, je inlevingsvermogen neemt toe en je wordt taalvaardiger.

Je hebt boeken die door heel veel mensen worden gelezen en goed worden verkocht: de best-sellers. In de bibliotheek zijn ze altijd uitgeleend. Je kunt houden van proza (verhalen) en/of poëzie (gedichten). Wat je aanspreekt in een boek is persoonlijk. De verschillen tussen lezers onderling is even groot als tussen de schrijvers. 

Heb je een lievelingsboek? Een boek waarvan jij vindt dat je het gelezen moet hebben? Of ben je daar nog naar op zoek? 

Het boek waarin ik iedere dag lees, is een heel oud boek of eigenlijk zijn het er zesenzestig. Met geschiedenisverslagen, levensverhalen van intrigerende personen. Gedichten en spreuken over het dagelijks leven. En liederen die je bepalen bij je eigen emoties. Het is het meest vertaalde boek ooit. Het meest verkochte boek en staat op nummer één van de meest gelezen boeken ter wereld.

Een echte aanrader!

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.