Barometer

Start | Barometer

Vroeger hadden wij thuis een barometer in de keuken hangen. Ik vond het maar wat interessant. Ging het wijzertje richting het wolkje, of richting het zonnetje?

Ons lichaam is onze eigen barometer; stijgt de druk – dan gaat ie richting het wolkje, of ben je ontspannen – dan schuift het wijzertje richting de zon.

En of je nou zeeën van tijd hebt, of zo’n druk schema hebt dat je van voor niet meer weet dat je van achter nog leeft. Ik heb gemerkt dat dat in wezen n i e t s uit maakt!

Wonderlijk hè?
Je zou denken dat als je de klok rond films kunt kijken en eindeloos bij mensen op de koffie kunt gaan – je volmaakt ontspannen door het leven gaat. 

Maar niets is minder waar.
Het zit ‘m niet in wát je doet.
Het zit ‘m in H O E  je het doet.

Zit je niet zo lekker in je vel?
Dan neem je dat mee als je een film kijkt, of als je een wandeling maakt.
Je komt gewoon met jezelf weer thuis 😉

Hanteer je gezonde grenzen, doe je datgene waar je blij van wordt en zorg je goed voor jezelf? Dan kun je rekening houden met zonnig weer.

Let op je barometer,
je lichaam vertelt je haarfijn hoe het met je gesteld is 😉

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.