Antenne

Start | Antenne

Vroeger hadden wij thuis zo’n oude radio, waarbij je moest zoeken naar een goed hoorbare zender. Je hoorde een hoop geknetter en geruis en dan ineens had je een duidelijk geluid te pakken. Soms was het maar een fráctie verschil tussen heel veel ruis en een mooi helder geluid.

Op dit moment worden we overspoeld door informatie over het Coronavirus, en wat het allemaal teweeg brengt. Zet de tv aan en het gaat erover, pak een krant en het staat er bol van.

Al die informatie kan een hoop onrust teweegbrengen. Soms heb ik niet eens in de gaten hoeveel impact al dat nieuws op me heeft. Maar als ik merk waar mijn gedachten vol van zijn, en waar mijn mond van overloopt – dan weet ik eigenlijk wel hoe laat het is. Herken je dat?

Eigenlijk is het dan hoog tijd om te draaien aan dat knopje, alle ruis voorbij, en te zoeken naar een lied van hoop wat over jou gezongen wordt. Naar woorden die geruststellen, die luid en duidelijk klinken: “werp al je zorgen op Mij, want je ligt Mij na aan het hart”.

Draai aan dat knopje, 

zodat je de hoop 

zult horen, in het

lied dat voor jou

geschreven is.

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.