Altijd Dezelfde

Start | Altijd Dezelfde

Wat maak je tijdens je leven ontzettend veel veranderingen door! Zowel fysiek als ook in je persoonlijk leven maak je groei door. Je maakt goede keuzes, waar je zelf blij van wordt en waar anderen van mee kunnen genieten. Maar je krijgt helaas ook te maken met de schaduwzijde van het leven. Je slaat soms bewust, soms onbewust verkeerde wegen in. Het leven is grillig, mensen gedragen zich grillig, jij en ik gedragen ons grillig. En daar hebben we zelf last van en bezorgen we anderen ook vervelende momenten door.

In het Bijbelboek Jesaja staat:

‘Luister naar Mij, iedereen die nog in leven is. Vanaf jullie geboorte heb ik als een moeder voor jullie gezorgd. En dat zal Ik blijven doen, totdat jullie oud en grijs zijn. Ik blijf steeds dezelfde. Wat Ik gedaan heb, dat zal Ik blijven doen. Ik zal jullie steunen en redden’ (Jesaja 46:3,4)

Wat goed om te weten dat er een God is die altijd Dezelfde is. Die geen gekke grillen heeft. Je mag met je tekortkomingen altijd bij Hem komen. En God belooft dat Hij je redt en steunt. Dat deed Hij al bij zijn volk Israël in heel vroege tijden en dat doet Hij vandaag de dag nog steeds bij jou. Want zo is God. Hij verandert nooit, de eeuwige goede Vader. 

Een mooie dag!

mm

Meld je vandaag aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Zeven verschillende schrijvers delen met jou hun verhalen en levenslessen, zodat jij je dag goed kan beginnen!*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.