Renate Mulder

Start | Renate Mulder

Ik ben Renate Mulder. Ik ben 44 jaar en getrouwd met mijn leuke Alwin. Samen hebben we drie heerlijke tienerkinderen. Met ons gezin genieten we van het leven en van alle mooie dingen die op ons pad komen. We hebben elkaar lief en we helpen elkaar door moeilijke tijden heen.

In het dagelijks leven ben ik eigenaar van ‘Het TheaterKabinet’. Vanuit dit bedrijf kan ik andere mensen bemoedigen en aanmoedigen om hun leven met God te leven. Dit doe ik door middel van acteren, spreken en schrijven. Daar geniet ik erg van.

Ik voel mij enorm dankbaar dat ik mag schrijven voor Een Gouden Morgen. Schrijven is een grote passie. Helemaal als ik met mijn woorden anderen kan inspireren. Ik hoop dat je geniet wanneer je mijn stukjes leest en dat je er iets van kunt meenemen de dag in. Iets om over door te denken, om te bespreken met anderen, of iets waarmee je aan de slag kunt in de praktijk van alledag.

Renate

Alle teksten van Renate

Koningsdag

Willem-Alexander heeft een heel aantal namen en functies. Jezus heeft er wel 200. Willem-Alexander is Koning der Nederlanden. Jezus is Koning der Koningen. Verschil moet er zijn! 

Kan ik het nog?

Kan jij je nog dingen herinneren die je vroeger met enorm veel passie en plezier deed, maar die je jaren geleden voor het laatst hebt gedaan? Dingen waar je je simpelweg de tijd of de rust niet meer voor hebt gegund?

Leren van het verleden

‘Het verleden is om van te leren, niet om in te leven. Met die wetenschap kunnen we anders kijken naar wat er is gebeurd.’ Deze woorden lees ik in een interview met een echtpaar dat heel moeilijke dingen heeft meegemaakt.