Paul Thijssen

Start | Paul Thijssen

Ik ben Paul en woonachtig in het mooie Brabantse ‘s-Hertogenbosch. Ik woon boven de alom bekende bossche-bollenwinkel Jan de Groot,  dus ik kan iedere dag een bossche bol eten als ik dat wil. Ook heb ik een hele leuke partner, haar naam is Monique.

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als adviseur in brandveiligheid en in mijn vrije tijd loop ik graag hard.

Ik ben schrijver van ‘Een Gouden Morgen’ geworden omdat ik schrijven leuk vind, maar vooral omdat ik ouderen wil bemoedigen door middel van mijn teksten.

1

Alle teksten van Paul

Zonder liefde verliest alles zijn betekenis

Liefde is datgene wat ons leven glans en inhoud geeft. Want zeg nu zelf, waar zouden wij zijn zonder liefde? Zonder liefde verliest alles zijn betekenis. Liefde is namelijk de bron van waaruit wij leven.

Dankbaarheid

Ik merk bij mijzelf al direct verschil als ik hardop “Dank u” of “Bedankt” zeg tegen het leven of tegen God. Dat geeft een geweldig gevoel. Probeer het maar eens! Je zult zien dat het jou ook goed doet.

Vallen en opstaan

Pijn zoals eenzaamheid, verdriet om het verlies van een dierbare of lichamelijke pijn doen je soms de moed verliezen. Je hebt even geen hoop meer op verbetering. Maar hoe donker het soms ook is, er schijnt altijd ergens een licht.