Hilda Pleysier

Start | Hilda Pleysier

Ik ben Hilda Pleysier, 55 jaar oud en pastoraal werker. Ik begeleid mensen op geestelijk vlak. Ik ben kerkelijk breed georiënteerd en andere religies zijn niet onbekend voor mij. Ik ben getrouwd, moeder van 3 kinderen en hun partners en oma van 2 kleindochters. Ook ben ik bazinnetje van een hond waar ik dol op ben.

Ik wandel en speel veel met haar, want bewegen is goed voor mij, ik heb namelijk reuma. Van lezen krijg ik nooit genoeg, ik doe graag nieuwe kennis op. Ik ben christen, maar ben rond mijn 40e jaar pas theologie gaan studeren. Ik houd van mensen en hun levensverhalen. Inspiratie voor het schrijven haal ik uit mijn dagelijks leven, de natuur en muziek. Mijn passie is mensen bemoedigen en iets van Gods liefde laten zien!

2

Alle teksten van Hilda

Stempel

Waar denk je aan bij het woord stempel? Een stempel op een postzegel, een stempel in je paspoort, een stempel op je hand? Dit zijn letterlijke stempels, tastbaar. Figuurlijk zie je als je ergens je stempel opdrukt ook duidelijk van wie het is.

Buurman en buurman

Hoe is jouw contact met je buren? Spreek je ze regelmatig of ken je ze helemaal niet? Weet je wat hen bezighoudt in het dagelijks leven? Wat hun levenssituatie is? Of doe je net als buurman en buurman van alles samen?

Handen

Het leven is geven en ontvangen: gevende handen – ontvangende handen. De ene hand geopend reiken naar de andere, de andere hand gevend in de geopende hand van de ander leggen.