Annebeth Broer – van Gent

Start | Annebeth Broer – van Gent

Ik ben Annebeth Broer – van Gent (43). Ik ben een jaar geleden getrouwd met Karel en ik heb een prachtige dochter van 16 jaar.

Ik heb lang gewerkt als doktersassistente en daarnaast ook met veel plezier als schoonheidsspecialiste in mijn salon aan huis. Ruim twee jaar geleden kwam hier een einde aan door een rughernia waardoor zenuwletsel ontstond. Als ik terugkijk was het geen gemakkelijke tijd, maar dwars door alles heen ben ik mijn weg weer aan het vinden.

Mijn oudste zus, die 2,5 jaar geleden overleden is, zei eens tegen me: ‘Kijk waar de bloemetjes bloeien’. Met andere woorden, waar zie je bloei, waar ontstaan dingen, wat gaat als vanzelf? Voor mij is schrijven één van die dingen!

Door te vertellen over mijn eigen leven hoop ik jou te bemoedigen en wie weet zelfs te inspireren.

Annebeth - Foto (klein)-min

Alle teksten van Annebeth

Durven we nog plezier te hebben?

Vroeger kon ik als kind zo genieten van heel hoog schommelen! Of van op de stelten lopen of in een skelter rijden. Stoepranden, de handstand doen en van de trapleuning af glijden vond ik ook geweldig.

Wat heb jij in de kast staan?

Ik hoop dat jij en ik nog mooie verrassende dingen zullen ontdekken die we in onze eigen kast hebben staan. Want die dingen ontdekken geeft ons leven kleur en smaak!

Het zijn maar wolken…

Wanneer het even bewolkt is in je hoofd, of zelfs flink stormt, kan dat best vermoeiend zijn. Maar probeer het eens; laat die onplezierige gedachte voorbij zweven. Bepaal zelf wat je ermee wilt. Jouw gevoel kan niet anders dan volgen, waardoor de zon vanzelf weer tevoorschijn komt in je hart!