Annebeth Broer – van Gent

Start | Annebeth Broer – van Gent

Ik ben Annebeth Broer – van Gent (43). Ik ben een jaar geleden getrouwd met Karel en ik heb een prachtige dochter van 16 jaar.

Ik heb lang gewerkt als doktersassistente en daarnaast ook met veel plezier als schoonheidsspecialiste in mijn salon aan huis. Ruim twee jaar geleden kwam hier een einde aan door een rughernia waardoor zenuwletsel ontstond. Als ik terugkijk was het geen gemakkelijke tijd, maar dwars door alles heen ben ik mijn weg weer aan het vinden.

Mijn oudste zus, die 2,5 jaar geleden overleden is, zei eens tegen me: ‘Kijk waar de bloemetjes bloeien’. Met andere woorden, waar zie je bloei, waar ontstaan dingen, wat gaat als vanzelf? Voor mij is schrijven één van die dingen!

Door te vertellen over mijn eigen leven hoop ik jou te bemoedigen en wie weet zelfs te inspireren.

Annebeth - Foto (klein)-min

Alle teksten van Annebeth

Ik warm mij

We staan er lang niet elke dag bij stil, dat de zon elke dag maar weer opkomt. Het is zo’n vaststaand gegeven, dat je bijna niet meer beseft hoe bijzonder het is.

My happy place

Mijn ‘happy place’ ligt niet in wat ik doe of nog niet heb. Het is daar ‘waar het al is’. Het zit voor mij in dankbaarheid, vrede die ik ervaar, liefhebben en geliefd worden.

Eb en vloed

Het water komt op, spoelt het strand over – slaat soms tegen de rotsen aan. En na enige tijd trekt het water zich weer terug, het laat alles op het strand achter wat het meegenomen had.