Aida Blankestijn

Start | Aida Blankestijn

Mijn naam is Aida. Ik ben sinds vorig jaar verloofd met Sven en we gaan in 2020 trouwen. Ik kan niet wachten tot het zo ver is. Momenteel ben ik bezig met een coaching-cursus, omdat ik mijn passie achterna wil gaan. Dat is, onder andere, mensen coachen. Ook heb ik een passie voor schrijven, ik droom ervan om een boek te schrijven.

Daarnaast vind je me ook 2 keer per week in de sportschool. Dat is niet één van mijn grootste hobby’s, maar bewegen is gezond en daar doe ik het voor. Ik hou ook erg van gezond koken, daar is Sven heel blij mee 😉 Lezen vind ik ook erg leuk, vooral boeken waardoor ik mezelf kan ontwikkelen.

Ik hoop dat ik jou mag inspireren en bemoedigen met mijn teksten en ik wens je een hele fijne dag toe!

6

alle teksten van aida

Durf jij voor jezelf te kiezen?

Maak keuzes waar je energie van krijgt en niet die je alleen maar energie kosten. En voel je dan niet schuldig naar een ander. Kiezen voor jezelf is niet iets om schuldig over te voelen. Jouw ‘ik’ zal er juist heel blij mee zijn.

Wie ben jij?

Jarenlang heb ik genegeerd wie ik echt ben. Hierdoor heb ik signalen in mijn lichaam genegeerd en ben ik jarenlang over mijn grenzen gegaan. Dit jaar kwam ik weer thuis te zitten met lichamelijke klachten en toen dacht ik: ‘Dit is klaar. Dit wil ik niet meer.’ 

Laat los en zet een stapje terug

De tuinslang opruimen. Ik weet niet of je het herkent, maar bij mij leeft de tuinslang. Hij zat helemaal in de knoop. Gek werd ik ervan. Hoe meer ik me eraan ging ergeren, hoe erger de tuinslang in de knoop leek te gaan.