Aida Blankestijn

Start | Aida Blankestijn

Mijn naam is Aida. Ik ben sinds vorig jaar verloofd met Sven en we gaan in 2020 trouwen. Ik kan niet wachten tot het zo ver is. Momenteel ben ik bezig met een coaching-cursus, omdat ik mijn passie achterna wil gaan. Dat is, onder andere, mensen coachen. Ook heb ik een passie voor schrijven, ik droom ervan om een boek te schrijven.

Daarnaast vind je me ook 2 keer per week in de sportschool. Dat is niet één van mijn grootste hobby’s, maar bewegen is gezond en daar doe ik het voor. Ik hou ook erg van gezond koken, daar is Sven heel blij mee 😉 Lezen vind ik ook erg leuk, vooral boeken waardoor ik mezelf kan ontwikkelen.

Ik hoop dat ik jou mag inspireren en bemoedigen met mijn teksten en ik wens je een hele fijne dag toe!

Aida nieuw

alle teksten van aida

Heb elkaar lief

Donderdag 25 juni ging mijn broertje trouwen. Naja, broertje? Ja, hij is weliswaar 4 jaar jonger dan ik, maar die donderdag zag hij er niet uit als mijn jongere broertje. Wow! Wat zag het bruidspaar er stralend uit.

Geloof je groot of klein over jezelf?

Ik zat onlangs een programma te kijken waarbij je een kijkje neemt achter de schermen in de dierentuin. Het ging onder andere over een beer. Die beer heeft in zijn jeugd gevangen gezeten en is toen heel slecht behandeld.

Anders reageren valt op

Ik ging van de week boodschappen doen. Nietsvermoedend parkeerde ik mijn auto en liep de supermarkt in. Toen ik terugkwam zag ik dat de auto naast mij wel heel erg dicht geparkeerd stond op mijn auto.