Een Gouden Morgen

Meld je vandaag nog aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Word elke ochtend wakker met een bemoedigende boodschap. Dat maakt je morgen goud! 

* verplicht
    *

EEN gOUDEN MORGEN

In de e-mailserie ‘Een Gouden Morgen’ zullen zeven schrijvers elkaar afwisselen om een inspirerende en bemoedigende boodschap naar jou sturen. Ze zullen hun levenslessen en verhalen met jou delen, zodat je je dag goed kan beginnen! 

Loslaten

Ik blijf het bijzonder vinden dat de natuur precies weet wat ie moet doen. Er is geen kastanjeboom die ‘vergeet’ z’n blaadjes los te laten. Maar het moet gebeuren, anders kan er in de lente niet iets nieuws ontstaan.

Genade

Op een regenachtige middag leent ze stiekem de scooter van haar moeder. Heel, heel dom en tegen alle afspraken met haar moeder in. Gewoon geen zin om nat te regenen wanneer ze even naar een vriendin gaat.

Is jezelf op nummer één zetten egoïstisch?

Als je nu even een pas op de plaats maakt en rustig gaat zitten, stel je jezelf dan de volgende vraag: “Zorg ik goed voor mezelf en durf ik mezelf op nummer één te zetten?” Wees eerlijk naar jezelf, wat zou jij hierop antwoorden?