Een Gouden Morgen

Meld je vandaag nog aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Word elke ochtend wakker met een bemoedigende boodschap. Dat maakt je morgen goud! 

* verplicht
    *

EEN gOUDEN MORGEN

In de e-mailserie ‘Een Gouden Morgen’ zullen zeven schrijvers elkaar afwisselen om een inspirerende en bemoedigende boodschap naar jou sturen. Ze zullen hun levenslessen en verhalen met jou delen, zodat je je dag goed kan beginnen! 

Een krachtig instrument

Hoe belangrijk is het dan dat jij je omringd met mensen die van je houden en het beste met je voor hebben. Die positief zijn, jou warmte en aandacht kunnen geven. Dat is letterlijk goed voor je gezondheid!

Sta op en wandel

Genezen is meer dan niet meer naar de dokter hoeven… Met dat besef heb ik een poging gedaan in de huid te kruipen van de verlamde man, waarover de evangelist Marcus in hoofdstuk 2 van zijn evangelie vertelt.

Laat jij je ontmoedigen of blijf je stappen zetten?

Zou jij je laten ontmoedigen of ga je door met stappen zetten? Ik stond op het punt om me te laten ontmoedigen. Dat is mijn oude overtuiging die ‘aan’ ging. Maar ik heb besloten om door te blijven stappen. Omdat ik geloof dat daar mijn hart ligt.