Een Gouden Morgen

Meld je vandaag nog aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Word elke ochtend wakker met een bemoedigende boodschap. Dat maakt je morgen goud! 

* verplicht
    *

EEN gOUDEN MORGEN

In de e-mailserie ‘Een Gouden Morgen’ zullen zeven schrijvers elkaar afwisselen om een inspirerende en bemoedigende boodschap naar jou sturen. Ze zullen hun levenslessen en verhalen met jou delen, zodat je je dag goed kan beginnen! 

Vrijheid

Want vrijheid, wat betekent dat voor jou? Toen mij die vraag gesteld werd, bleek het lastig te zijn om dit precies onder woorden te brengen. Het gevoel van vrij-zijn is afhankelijk van je situatie, denk ik.

Corona

Ongeloof’lijk, tot voor kort, kenden we dit woord nog niet. Terwijl je het dus plotseling, overal nu hoort en ziet. Wat zo’n piepklein virus toch niet kan bewerken. Je kunt gerust wel stellen: ’t Gaat buiten alle perken!

Thuisisolatie

De wereld is in een paar dagen helemaal veranderd. Coronacrisis! Scholen dicht, restaurants dicht en het dringende advies aan ouderen om thuis te blijven. De kinderen komen even niet meer, de kleinkinderen ook niet.