Een Gouden Morgen

Meld je vandaag nog aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Word elke ochtend wakker met een bemoedigende boodschap. Dat maakt je morgen goud! 

* verplicht
    *

EEN gOUDEN MORGEN

In de e-mailserie ‘Een Gouden Morgen’ zullen zeven schrijvers elkaar afwisselen om een inspirerende en bemoedigende boodschap naar jou sturen. Ze zullen hun levenslessen en verhalen met jou delen, zodat je je dag goed kan beginnen! 

De interne criticus

We kennen hem allemaal wel. De één hoort hem wat vaker dan de ander, maar we hebben er allemaal wel eens last van… de interne criticus. Dat ene stemmetje dat je telkens wijst op je tekortkomingen.

Een verhaaltje over bidden en werken

Een arme jood wilde wanhopig graag de wekelijkse loterij winnen die in de gemeenschap georganiseerd werd. De man stond voor de geopende ark in de synagoge en bad met luide stem: “God! Ik heb het geld hard nodig. Laat me alstublieft deze week de loterij winnen!”

Waar word jij nou echt blij van?

De afgelopen weken lijkt het alleen maar te kunnen regenen. Iedere keer als ik naar buiten kijk zie ik regen, regen en regen. Ik merk dat het wat doet met mijn humeur. Ik word er niet blij van, maar juist somber.