Een Gouden Morgen

Meld je vandaag nog aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Word elke ochtend wakker met een bemoedigende boodschap. Dat maakt je morgen goud! 

* verplicht
    *

EEN gOUDEN MORGEN

In de e-mailserie ‘Een Gouden Morgen’ zullen zeven schrijvers elkaar afwisselen om een inspirerende en bemoedigende boodschap naar jou sturen. Ze zullen hun levenslessen en verhalen met jou delen, zodat je je dag goed kan beginnen! 

“Toppie!”

Sarah was in de speeltuin met opa en oma. Het was een hele grote speeltuin. Mama had gezegd dat het een verwen-dag was en dat Sara een beetje op haar broer en zus moest letten. Natuurlijk, zij was de grote zus!

Hoop doet leven

Wat is hoop dan precies? Voor mij is hoop onlosmakelijk verbonden met vertrouwen. Vertrouwen in mijzelf, in de mensen die dicht bij mij staan en mijn vertrouwen in God. Alleen door vertrouwen voel ik hoop, zonder vertrouwen zou ik geen hoop kunnen hebben. 

Mij is niets gevraagd

Gisteren bekeken we de dit verhaal vanuit het perspectief van zijn vader. Vandaag nemen we een kijkje in het hoofd van zijn moeder:  Mij is niets gevraagd. Zo gaat dat. Geldzaken zijn mannenzaken. Maar hij is wel afscheid van me komen nemen.