Een Gouden Morgen

Meld je vandaag nog aan voor een dagelijkse levensles en bemoediging. Word elke ochtend wakker met een bemoedigende boodschap. Dat maakt je morgen goud! 

* verplicht
    *

EEN gOUDEN MORGEN

In de e-mailserie ‘Een Gouden Morgen’ zullen zeven schrijvers elkaar afwisselen om een inspirerende en bemoedigende boodschap naar jou sturen. Ze zullen hun levenslessen en verhalen met jou delen, zodat je je dag goed kan beginnen! 

Het danklied

Geertje werd al drie jaar lang liefdevol verpleegd in een verzorgingshuis. De laatste 8 weken had ze geen bezoek gehad, dat mocht niet in Coronatijd. Elke dag belden haar kinderen haar, met beeld erbij, prachtig!

Nelson Mandela

Er zijn veel mooie, indrukwekkend en inspirerende verhalen en anekdotes te vertellen over deze man. De uitspraak die op mij veel indruk maakt, is die van toen hij na 20 jaar onschuldig vast te hebben gezeten de gevangenis verliet.

D I C H T B I J

Dichtbij jezelf blijven betekent eigenlijk dat je jezelf gewoon hartstikke serieus mag nemen. En dat wat je voelt – dat dat er mag zijn. In al zijn volheid. Gewoon, omdat wat er gebeurt soms ook echt niet leuk is.